tisdag 15 mars 2011

Energihöjningar febr-mars; stora förändringar i världen


En energiperiod inleddes ca två veckor innan 11 februari. Sedan kom en ny fas veckan runt den 8-9 mars, som håller på fortfarande. Vattumannen i februari och nu Fiskenergierna.
Dessa innebär nya höjningar i energin. Det gäller som alltid när vi talar om dessa perioder om den kollektiva nivån.
Det gäller dock förmodligen framförallt vissa grupper som kan förnimma och delta i detta mer aktivt.

Alla människor får del av energierna, hela tiden. Det gäller inte bara nu i vår genomgripande fas av utveckling senaste 50-100 åren, utan överlag.
Men energiinflödet till jorden och på jorden har också ökat markant. Detta beror på att mänsklighetens receptivitet, dess möjligheter att ta emot, högre medvetandeinflytanden, har förbättrats och förfinats. Detta är bara en liten början, men ändå en klar förnyelse.

Men, oavsett det, upplevde vi i februari, att höjningen där markerade ett nytt skifte. Svårt att sätta fingret på vad detta exakt skulle komma sig av, mer en intuitiv förnimmelse. Men också att energin signalerade det.
Det var en mycket hög, stark, klar energi. Vissa stunder mer påpressande, andra mer öppnande och luftiga.
Vi talade om det på en SW-dag innan detta, att det kändes som en stor "vind" kom in; ljusblå, uppåtbärande, breddande.
Det var också intressant, för det var precis innan detta skifte startade.

Detta var också tecken på stark Vattuman-energi och dess uttryck. Både luftig och klar, men samtidigt som den kan vara ganska "distanserad" på ngt sätt.

Ett uttryck för detta på ett mer jordiskt plan tycktes vara hela den folkliga rörelsen i nordafrika med Egypten som den ledande kraften och dess upplösning med presidentens (den tidigare internationellt uppbackade diktatorn med sina miljardaffärer) avgång till sist.
Vad detta innebär i ett större perspektiv och hur det påverkar vet vi inte ännu förstås. Att bara ett skifte i maktens toppregion är likställt med en ändrad allmänt mer öppen och mänskligt normaliserad politik tycks ändå tveksamt, även om det förstås är förhoppningen.
Och genombrottet skedde just skedde just denna fas i februari, kan det verkligen vara en slump?

Och nu Japan och den fruktansvärda katastrofen. Som kom precis när Uranus skiftade in i Väduren och samtidigt innehöll många spänningsfält. Också att det tydligen uppstod ett större energiskifte precis innan, i Fiskarnas energi.

Ska försöka återkomma om detta snart.


© CMM Nya Tiden, mars 2011

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar