torsdag 17 mars 2011

Nytt format och ny färg på våra hemsidor. Vad säger dina färgval? Och mer om den "violetta strålen"


Vill fästa uppmärksamhet på att vi har förändrat vår hemsida på www.herkules.nu med ny lay-out.
Vilket känns riktigt bra. Den färgen, den purpur-lila kombinationen, men också den aningen mer strama formen, passade väldigt bra just nu.

Det är alltid intressant tycker jag när man får som en inre flash av vad det nu än må vara, som sedan dyker upp i det fysiska livet.
I det här fallet kom den här färgen in innan ändringarna skulle göras. Ja, den inre färgen var lite vägledande faktiskt att skiftet blev av. Och formatet kändes lite mer samlande, förenande, lite mer distinkt och tydligt.

Det är ofta intressant att se på hur man dras till olika färger olika perioder och vad det kan stå för. utan att behöva analysera eller fördjupa sig för mycket, kan det vara spännande och också stimulerande med olika färger och deras olika energier.
För visst är det så, att varje färg har sin specifika energi, sin utstrålning, sin vibration.

Färg är uppenbarligen en del av medvetenhetsaspekten. Färg skapas som vi alla vet i brytningen av det vita ljuset.
En intressant koppling är att när vi får in högre energier kan vi uppfatta dem både som färg/ljus eller som bara energi, dvs rörelse och dess effekter.

Färgerna i sin eterform hör också samman med och påverkar våra energicentran i vårt eterhölje. Vi kan faktiskt se olika eterfärger i luften om vi utvecklat lite mer eterisk syn. Många ser de vita pranaljuspunkterna i luften. Sedan är det inte ett så långt steg till att uppfatta olika färgpunkter eller "bollar". Varje eterfärg aktiverar sitt specifika centra.

Hela vår livsrymd är egentligen bestående av och fylld med vibrerande ljus på olika nivåer. Du kan därför ta in eller visualisera och därmed attrahera vissa färger som du känner längtan efter, för det betyder ofta att du kan behöva dem i din eteriska och fysiska form. Du fyller på med just den frekvensen, vilket är helande på olika sätt för din kropp.

"Helande" kan vara så många effekter, t ex balans, expansion, inkoppling, insikt, förståelse osv. Det är egentligen att vi kan ta emot högre medvetandenivåers ljus (med sina färger) och deras växande. Vi tar emot och vi aktiverar så vår egen utveckling, varje stund, varje dag.

Det påverkar också positivt din medvetenhet förstås. Ju mer vår eterkropp samstäms med vår högre källa, vår själsenergi och dess flöde, desto mer och desto lättare kan vi tillgodogöra oss solens kraft (prana) och överlag alla våra positiva egenskaper och förmågor.

I vår tid när vi alltmer går in i den så kallade sjunde strålens verkningsfält och lämnar den sjätte, ökar inflödet av den violetta-lila färgen. Inte bara i det "osynliga", dvs genom energierna i sig, utan också synligt i människors färgval, men också i naturen.
Jag vet inte om du tänkt på det, men blåsippan som ofta förekom när jag var barn (som igår) har nästan försvunnit helt och hållet. Istället har den ersatts med vitsippan och en mer blålila variant av blåsippan. (På bilden dock en fin krokus)

Överlag växer det vita och lila inslaget i det samhälleliga forumet. För inte så länge sedan var förekomsten av lila minimal i reklam, klädfärger osv. Se dig omkring nu ska du se att du lätt upptäcker lila, men också förstås den vita färgen som länge varit populär nu, inte minst i heminredning.


Kolla också gärna på nytt format och ny lay-out på den samlande SoulWork-sidan: www.soulwork.se Där är färgen härligt turkosgrön med en speciell lyster som jag tycker är verkligen härlig.
Där kan de som gått utbildning i SoulWork också delta, både genom kalendarium och med presentation av sina tjänster. (Alla är inte med här utan en del har egna hemsidor som de vill satsa på i första hand. Andra har gått utbildningen men ännu inte riktigt kommit igång med sin praktik.)


© CMM Nya Tiden, mars 2011.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar