tisdag 27 april 2010

Vad är sant om 2010-2012? Viktigt lyssna på din egen vägledning. Också film från Kiesha "Little Grandmother"



Nu är det mycket som pågår runtom i världen vad gäller framtiden. Hur ska det bli med 2012? Vad kommer hända i vår värld? Och kommer många av dessa förändringar ske redan detta året?

Och vad är sann information, är också en fråga som många ställer sig?

För "sanningen" kanske vi får leta efter på ett annat sätt, snarare än enbart genom andras information.
Dessa strömmar av information är viktiga på sina sätt förstås. De pekar dels på att det händer mycket på vissa nivåer inom mänskligheten. Dels har de, även om de kan vara överdrivna åt båda håll (både "mer fantastiska" och "mer negativa"), flera korn av sanning med sig.

Hur informationen tas emot av oss och vad vi upplever är "sant" beror på vad vi själva har kontakt med inom oss. Detta som en del av en mer övergripande existentiell sanning.
Den sanningen är obunden olika tillhörigheter som nationalitet, ras, kön, olika trossamfund. Den kommer egentligen från ett tillstånd av enhet med vår källa, själen, "det högre jaget", vad man vill kalla det för.

Där börjar och pågår också det som kommit att kallas för "2012". Egentligen att förändras. Att följa med i ett större livsflöde. Att våga bejaka detta inom sig utan att gå in i en ny roll eller överdrift. Att fortsätta med sina dagliga plikter och band med allt det man vill och ska göra på jorden. Samtidigt att ta in och aktivera de högre energiflödena, egentligen utan att man behöver vara med i någon speciell grupp, kyrka, religion, stam eller tradition. Man kan vara det också, men för många sker detta steg snarast när man står själv, i sin egen inre kontakt. Det är inte att bli ett "medium", att tala med andar eller avlidna. utan det är en större inkoppling med helhet, med livet

Detta gäller även inom så gott som alla nyandliga och själsliga sammanhang, andliga skolor, indianstammar, olika traditioner och band med äldre kulturer.

Många mindre sanningar kan rymmas i en större sanning, som en våg bär med sig många vattenströmmar och oändliga vattendroppar.
Dvs ganska likartad information, trots många yttre olikheter och åsikter, uttrycker en gemensam riktning, som ett pågående uttryck för "sanning" i världen.
Ju mer människor gör den opersonliga sanningen till sin egen, i sig själva, blir den också färgad av olika behov, begär, önskan att få bekräftelse osv. Så är det också ofta i olika andliga sammanhang.
Det är inget fel, så länge det inte slår över i för stor egoism eller missbruk, vilket också sker förstås

Jag fick ett videoklipp från en person norrifrån i vårt nätverk med "Kiesha - Little grandmother" som vill tala om 2012 och åren runt där. Ja, klipp och klipp, det var över en timme långt. Jag hade varken tid eller riktigt engagemang att titta på allting då, för det var så väldigt långt.
Men det verkade vara en jättefin tjej, ganska ung, med mycket kärlek och värme. Även om det inte är något speciellt "nytt" hon talar om kring denna förändringens tid, har hon en fin chosefri framtoning som tilltalar.
Hon berättade att när hon var runt 30 år hade hon fått reda på att hon var utsedd att bli någon sorts budbärare för Mayaindianerna. Själv hade hon på sin mammas sida band med Sioxindianerna. Och hon kallas tydligen själv för "lilla farmor", "Little grandmother", på grund av sina "inre kontakter" sedan hon var barn med "förfäderna".
Det intressanta var att många olika indianstammar och andra ursprungsbefolkningar har tydligen kontaktat henne, redan innan hon visste om detta. (se film här)

Detta är förstås band med förflutna liv och gamla "uppdrag" som kommer fram på sådana sätt. Men det kan förstås också ske på många andra sätt. Det är ju som en "klassisk shaman-saga", om jag kan säga så, men kan likväl översättas till många olika traditioner där en eller flera personer sägs vara "utvalda".

Egentligen är det förstås så, att alla är utvalda - men få låter sig väljas. Dvs kan följa med i det högre flödet och ta emot detta, vad det innebär av att våga stå för denna sanning, också många olika typer av inre träning.
Det gäller förstås inte bara "shamaner", utan egentligen alla som går in i en större livsprocess, en andlig inkopplingsväg.
Det gör många människor idag, som jag själv och min fru och flera vi känner, som fått denna väg utan att ingå i någon specifik tradition, inga stora "ritualer", pampiga "erkännanden" osv. Utan mer i det tysta.

Kiesha berättade också att först de senaste månaderna har den "verkliga maya-kunskapen" släppts fri.
Och att alla de som siar och återger vad de anser är "den sanna maya-kunskapen" är mer olika individers tolkningar.
Så kan det säkert vara. Och det har jag också hört tidigare från andra håll.
Och det är förstås lite intressant i sig, om det stämmer, att många av dessa många "experter" i olika dräkter vill alla framstå som de "specialinsatta".
Samtidigt är det också ett utslag av den här kollektiva ”vågen”. Och många utgår från Maya, men det finns förstås en rad andra influenser, bakgrunder och skildringar av denna globala förändring som ”2012” får stå som symbol för.

Egentligen tror jag kommer detta uppvaknande från så många håll nu. Inte bara från ursprungsbefolkningar, utan från i många fall "helt vanliga" människor. Överlag sker det i alla hörn av jorden, inom alla folkgrupper, alla slags människor.

Fick också nyligen ett annat "videobudskap" via mailen. Denna gång med Drunvalo Melchizedech som han kallar sig.
Drunvalo verkar ha mycket kunskap och har också har haft en sådan här funktion under längre tid; att resa runt på jorden, aktivera energier, skriva böcker, prata om olika datum och kollektiva händelser.
Han menade på att denna process vi befinner oss i nu, startar tidigare än 2012. Att redan nu i maj, till och med den exakta angivelsen 26 maj, ska ett skifte äga rum.

Dessa många datum och händelser kan vi ta med en stor portion nypa salt. Men de är ändå fingervisningar för många som kanske inte ännu har egen kontakt, att det är mycket "på gång" och dessa händelser driver också fram en ökad medvetenhet om att det är "sant".
De kan också vara mycket viktiga för olika grupper, men inte alla samtidigt. Det är en intressant aspekt som dök upp för mig som en sorts insikt häromdagen (igen).

Marina Munk är en annan sådan inspiratör och ljusarbetare som många känner till i Norden. Hennes arbete har vi beskrivit i fyra böcker som vi skrivit. Marina är verkligen en genuin kämpe för jorden och för alla nya goda förändringar, på olika plan. Och många andra förstås, som bidrar och verkar runt om i världen.
Vi själva jobbar också med detta, på vårt sätt och med vårt energiarbete. Under första hälften av 90-talet mer riktat mot grupper och med energiinkoppling som största fokus. Innan dess under 80-talet verkade jag med olika grupper som gjorde liknande med aktivering av energier, även rent fysiskt. Och vi fortsätter med detta nu också.
Och det är förstås många som gjort detta, men mer i det tysta.
(Bild: Marina Munk på WROs båt i Amazonas djungel där man jobbar för indianerna)

Så - var är du själv i denna process?
Under 90-talet talade vi mycket om "uppstigning". Att jorden och framförallt mänskligheten på olika sätt genomförde en förhöjning i det kollektiva medvetandet.
Det har sedan fortgått i olika faser, men tycks alltmer ställas på sin spets vad gäller de rådande förhållandena i världen.

Jag återkommer till det här alldeles strax.

Relaterade tidigare inlägg här: 2012, Moder Jord.


© CMM Nya Tiden, apr 2010

1 kommentar:

  1. Visst är det sant att man har mera kraft då man tror på det man gör.

    Men visst trodde Adolf Hitler på att judarna borde utrotas. Och han gjorde detta och mycket annat med inte obetydlig kraft.

    Tror man på änglar och helgon i himlen eller F-n själv med allierade djäfvular i H-tet så finns de, åtminstone subjektivt.

    Visst tror t.ex. Dalai Lama på att studiecirklar som studerar olika slag av positivt tänkande och medmänsklighet skall breda ut sig till en avgörande del av mänskligheten kanske med tankens makt.

    Trots allt:

    Människorna är redan nu för många och om inte naturen korrigerar befolkningstillväxten med blodig rödpenna blir det ganska länge bara värre.

    Skillnaderna mellan vi och de verkar att bli allt skarpare och det betyder allt blodigare krig och allt mera misshandel.

    Jag minns fortfarande med fysiskt obehag så väl surret av flermotoriga (bomb)plan på skolvägen och fyrverkeriet då bomberna föll ner i den närbelägna staden

    Nog tror jag att de flesta av de europeiska judarna och andra på sin tid gjorde energiarbete för att saker och ting skulle bli bättre.

    Även om det påstås att dödligheten i krig och sjukdom har minskat med århundradena beror det åtminstone delvis på att människorna har växt till antalet.









    SvaraRadera