lördag 28 mars 2009

Spelar ingen roll, svart eller vit...en av höjdpunkterna i popvärlden. Med hälsning till en modig ung man på väg ut i världen...

Kör en gammal goding här från musikvärlden - för energins skull, för kärlekens skull i de texter som gjordes då, för de makalösa framträdandena.
Och jag tror han står för något mycket positivt trots de senare årens många märkligheter, både från hans egen sida med näsoperationer och eventuella missbruk (som aldrig bevisades vad jag vet?), men också från de som anklagat honom och hur samhället/inslag av den mänskliga kollektiva andan ville knäcka honom. En rebell



Också som en liten hälsning till Vincent (Ninas första barn) som snart ska ut och resa i världen, 21 år gammal. När Vincent var liten älskade han Michael Jackson och vi följde honom till en audition vid Slussen där han gjorde sin grej med moonwalking och alla de "riktiga" stegen, som många hundratals andra barn då. Det var tufft, och bra.
Vincent, stå på dig med all din härliga energi, dina tankar och din tro på livet om allt det goda! Din envisa kraft och dina ofta ganska udda mål, du hittar rätt förr eller senare. Må du finna skönheten där ute (i flera bemärkelser), och se allt det vackra som du bär på inom dig.

1 kommentar: