lördag 27 februari 2010

Fullmåne i Fiskarnas period


Det är fullmåne i Fiskarna imorgon söndag, 28 februari 2010.

Jag vill bara snabbt belysa att när vi mediterar under fullmånen (oavsett vilken period) bidrar vi till att ta emot och föra ned högre energier till jorden och framförallt till mänskligheten, som behöver all utveckling och stöd.
Vi gör det dels genom vår egen medvetenhet, dels genom att vi fokuserar på planetens högre nivåer, som alltid bistår mänsklighetens utveckling.

Att fokusera på lägre nivåer, lägra energicentran, att försöka återskapa eller aktivera "jordenergier" genom fullmånen kan kanske vara bra för vissa människor som önskar det, men det är inget som rekommenderas.
Vi arbetar genom ljus, därför ljus är egentligen allt liv, men i olika stadier och i olika nivåer av liv.
Högre nivåer av ljus strömmar alltid, hela tiden, till mänskligheten. Det är vår glädje och kärlek att ta emot ljuset och väcka vårt inre ljus genom det. Detta är också jordens glädje.

Medvetenhet är ljus. Våra tankar bär på ljus i sin kärna (men kan förstås också bära på lägre nivåer, och då undanträngs ljuset). Likadant med känslor, högre känslor bär på mer av de positiva, livsbefrämjande krafterna, medan lägre känslor inte gynnar vår större utveckling. De lägre känslorna höjs snarare till högre genom vår ökade medvetenhet och genom att rikta och förstå våra tankar, våra djupare, sanna behov, genom att verka för något större.

Låt alltså ljuset flöda - under fullmånen, men förstås hela tiden! Det finns inget fel eller problem med att ta emot högre ljus eller högre energier "uppifrån", tvärtom, det är en mycket positiv riktning om du upplever detta.


© CMM, Nya Tiden febr 2010.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar