tisdag 4 januari 2011

Äldre litteratur du söker kan finnas på Bokbörsen



Som flera av er redan vet, så är vi med på Bokbörsen på nätet. Det är en tjänst för alla som vill sälja eller köpa framförallt begagnade böcker, men också film, musik, spel.

(En äldre "klassiker" Vi var inte först av Andrew Tomas, känd författare inom esoterisk kunskap som gärna fokuserade på den större historieskildringen. Obs bilden på detta omslag stämmer inte med boken till försäljning, vår titel har inga defekter)

Det är faktiskt en riktigt bra tjänst och vi säljer kontinuerligt ut från vårt "boklager". Eftersom vi jobbar mycket med områdena personlig och själslig utveckling, psykologi, andlighet, så blir det många titlar inom denna sfär. Många blir också "uttjänta", dvs har inte samma innehåll för oss längre och känns mer klara. Då är det här ett perfekt forum för att hitta nya användare som kan köpa dina böcker för en relativt billig peng.


Många titlar är ju också utgångna och kan vara svåra att hitta på antikvariat.
Och många (alla?) antikvariat är också med här, nätet har blivit alltmer av en mötesplats, men också en handelsplats.
Det hindrar inte att det är väldigt behagligt att slinka in på ett eller annat antikvariat ibland för att insupa atmosfären om inte annat av äldre böcker. Det kan vara väldigt mysigt då och då. och jag går själv gärna på loppmarknader på sommaren och kikar på vad de har.

Tyvärr har många antikvariat som jag tidigare brukade uppsöka stängt eller flyttat. Hundörat på St Paulsgatan t ex var ett väldigt bra sådant. De finns numer i Strängnäs om jag minns rätt. Och Jones tror jag de hette på övre Drottninggatan var ju väldigt anrikt och fint.
Och som sagt många har övergått till att sköta sina affärer via detta forum, om än inte enbart.

( Några av de titlar vi har till försäljning finns med på bild här i detta inlägg. Vill du se hela listan, klicka här för direktlänk)

Porto tillkommer alltid på priserna (ibland även postens extra avgift för "skrymmande", 12:-)


© CMM Nya Tiden, jan 2011.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar