tisdag 29 juni 2010

"Förverkliga hjärtats röst" - SoulWork med Familjekonstellationer




Passar på att puffa för en av våra kurser till hösten. (Bild: © Sara Matthis)

Det är också aktuellt med sommarkurser, nu närmast Örebro 10 juli med en liknande inriktning som denna beskrivning fast en dag och mer introducerande.
Sen har vi också Sirius-kursen 26 juli - med mera. Läs mer på vår hemsida www.herkules.nu

3 dagars SoulWork - start 12 september 2010

Nu till hösen startar en tre-dagars kurs där vi kombinerar grunderna i SoulWork-metoden med den väldigt helande och frigörande metoden Familjekonstellationer. Fokus ligger på att förstå och ta fram vår inre potential mer och följa vår inre röst.

Vi använder många av de enkla och kraftfulla övningarna från SoulWork-metoden som har en genomgående själslig utgångspunkt. Vi jobbar med våra energier och högre inkoppling, också med världens förnyelse i den här tiden.

Vi fördjupar också kunskapen kring metoden Familjekonstellationer. Att öppna vårt hjärta, ta emot mer kärlek och flöde, uppstår spontant när vi frigör oss från omedvetna, hindrande mönster. Dessa mönster kan hänga samman med vår familj och släkts ouppklarade historia.



Genom Familjekonstellationsmetoden kan olika öden klargöras och få sin rätta plats. Därmed skapas läkande och nytt flöde, som gör att vi lättare förstår och kan följa vår egen kraft och inre röst.

Öppet för alla deltagare. För alla nya krävs ett samtal innan (kan tas via telefon).
Alla datum: 12/9 - 9/10 – 6/11 2010.
Läs mer på Herkules hemsida: www.herkules.nu

Du kan läsa mer om Familjekonstellationer här.


© CMM Juni 2010

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar