onsdag 5 januari 2011

SoulWork - ny utbildningsgrupp startar snart i Sthlm


Det närmar sig för nya SoulWork-gruppen.
En utbildning som ligger i tiden som kombinerar ditt inre växande med ditt förverkligande i världen som en själsfull, mer vaken och medveten person.

Själslig inkoppling med dina högre energier och integrering av din person. Du får möjlighet bearbeta eventuella hinder, se på dina relationer och hur omedvetna olösta band inom din ursprungsfamilj kan påverka dig.
Denna mycket praktiska träning leder bland annat till ökat förverkligande av dina kanske låsta eller okända möjligheter och förmågor inom dig.

Slutet av januari går den av stapeln - undersök mer om det är något för dig!

Läs tidigare inlägg här.

2 kommentarer:

  1. Ett av de bästa och viktigaste val jag gjort här i livet var när jag tog kontakt med Mikael på Herkules förlag & utbildning för nästan tio år sedan. Jag fick möta en mycket närvarande terapeut som lyssnade och såg till flera nivåer inåt och flera ”uppåt”, en pionjär när det gäller energi- o terpeutiskt arbete. När så utbildningarna startade som senare fått det samlade namnet SoulWork tvekade jag inte att anmäla mig. Vad har det lett till rent konkret? Jag har fått kontakt med mig själv, min inre kärna, på ett sätt som jag inte visste var möjligt. Helat och läkt gamla familjemönster. Själskontakt, djupare kontakt med livet… ja faktum är att så mycket förändrats även runt omkring i min närhet. Det verkar finnas en sanning i uttrycket, förändra världen genom att förändra dig själv. Om vi helar oss själva, tar hand om känslor och hindrande tankeformer, låter ljuset få ta plats ... vad händer då i världen?

    SvaraRadera
  2. SoulWork är bara fantastisk. Denna kombination av ökad själskontakt och personlig integrering har en djupgripande effekt på allting i livet. Exempelvis har det växt fram i mig en grundläggande glädje som inte kan rubbas där jag förr hade många år av depression. Och en djup kärlek till livet och människor, ja ljus och lätthet i livet. SoulWork är A och O i terapeutisk arbete därför det fungerar så effektivt.

    SvaraRadera