torsdag 16 december 2010

Utveckla dig själv, öka din själskontakt, och ge vidare till världen: SoulWork.


Våren 2011, mer exakt lö 29 januari 2011, så startar vi det nya året med en ny, fantastisk SoulWork-grupp, livsträningen för dig som är redo att ta nya viktiga steg i ditt liv.

I denna träning får du kombinera ditt själsliga uppvaknande och din högre energiinkoppling med att belysa och omvandla gamla, hindrande mönster som du kanske bär med dig fortfarande.
Som alltid under dessa omtyckta utbildningar går vi djupt, men på ett kärleksfullt, respektfullt och mjukt sätt. Vi lyssnar till din energinivå där du är, och med varsam hand stöttas du i din process hur du kan förverkliga din inre verklighet. Detta sker mycket genom din egen själsinkoppling.

Vad detta innebär för just dig, är som en resa, i ditt eget inre av uppöppnande. Man vet aldrig exakt innan hur denna resa ska ta form. Vi kan dock garantera att du här får en av ditt livs chanser att förverkliga dina inre möjligheter, där du är.
Din vision, dina mål och din längtan efter mer inre kontakt och förnyelse i världen.
Det är något som sker i en levande process, genom den speciella energin i SoulWork-metodiken. Genom gruppens kärlek och delade erfarenheter. Genom kursledarnas seende och helande guidning. Genom din ökande klarhet att ta din plats alltmer.

Som jag skrivit om tidigare här på bloggen Nya Tiden (se t ex här), så är det viktigt tycker vi, att se och uppleva hur det vi gör för vår inre utveckling också påverkar de yttre förhållandena.
Dels att vi skapar våra liv för framtiden. Dels att vi påverkar vårt gemensamma nu, vår omgivning.
Genom att rena oss och släppa gamla former som stelnat, bidrar vi också till att världen förnyas.

Alla är vi sammanlänkade i en enhet. Alla är vi också delaktiga i planetens utveckling, som tar oss vidare. Vi har alla egentligen ett enda uppdrag; att ge av det vi kan till enheten, för alltings utveckling. Och för att ge, men också kunna ta emot utveckling själva, behöver vi också skapa inre fred och helande, och integrera vårt förflutna.
Vi försonas med det vi fått gå igenom, möter framtiden på ett nytt sätt med vårt inre stöd. Vi läker svårigheter och sår inom vår familj och släkt, och tar emot vår själsliga vägledning.

Läs mer om SoulWork-träningen våren 2011 (som är på ett år med en kursdag per månad, totalt 10 dagar) på Herkules hemsida eller kontakta oss omgående för mer info. Anmäl ditt intresse för denna kurs så snart du kan.


© CMM Nya Tiden, dec 2010.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar