tisdag 15 september 2009

"En unik film"? Rymden närmare oss än vad vi tror...


Häromdagen fick jag ett mail om ett inslag i Aftonbladet. Det var en video där Sveriges "tefats-expert" uttalade sig, igen. Denna gång var det dock något annorlunda. Jag återkommer till det strax.


Detta är en arrangerad bild, kanske viktigt att lägga till ifall någon nu inte ser det. En fin "rymdblomma" ute på en kvällsrunda.

Det är ju inget ovanligt i sig med dessa uttalanden. Jag vet inte vad det beror på; Svahns "pliktkänsla" eller personliga ambition, att för Sverige rike och dess "lättlurade" befolkning" (om det nu stämmer?) ständigt vara denne "väktare av sanningen", att "avslöja allt ovetenskapligt" och ha "förklaringar på allt" som uppstår på himlavalvet?

Svahn menar antagligen väl, hoppas det i alla fall. Samtidigt är det något konstigt med en person som utser sig själv till expert för andras upplevelser på nationsbasis (världsbasis?) och säger sig kunna bedöma allt och alla vad gäller dessa uttryck. Detta synsätt anlitas också gärna av medierna, på deras aningen enfaldiga sätt att hylla ensidig "vetenskaplighet" bara för att den är skeptisk till det mesta.
Sann vetenskap borde förstås vara att undersöka en större livsbild, en större möjlighet.

Visst är det larvigt med många påhittade försök att ha "fångat ett rymdskepp" på video eller vad det nu kan vara. Och visst kan det vara en luftballong eller en solreflex som uppfattas.
Samtidigt finns det så många rapporter och så mycket material genom åren, inte minst från krigsslutet, som inte tycks vara bluff, men som inte har undersökts på ett seriöst eller offentligt sätt. Mycket är förstås "classified", dvs hemlighetsstämplat.
Bara det undrar förstås många över. Varför hemlighålla det som ändå sägs vara bluff?

Många menar att "ufo-gåtan" är en del av en planetär "cover-up", dvs något som de flesta regeringar och styrande känner väl till sedan slutet på andra världskriget. Väldigt många "vanliga" människor, också militärer, poliser, och en rad olika slags mer andligt inriktade människor har haft otaliga typer av möten med och syner av "oidentifierbara flygande objekt".

Innebörden av detta känner vi inte till i någon större omfattning. Men många har tolkat och upplevt dessa möten att de fått insikt i eller meddelande om vikten av att bevara vår planet, att skapa fred och samförstånd mellan alla folk.
Många har genom detta också upplevt vidare expansioner av sitt mänskliga medvetande och fått kontakt med en större andlig rymd, både inom sig och rent allmänt.

Dessa kontakter är också kända för att kunna ta plats på telepatisk väg eller genom möten med väsen i andra medvetandetillstånd, t ex eteriskt. Detta kan då ses och upplevas som direkt kontakt, men sker ändå inte i den vanliga fasta fysiska formen.
Då behövs inte fysiska farkoster, dessa varelser förflyttar sig tydligen obehindrat via de eteriska planen och på andra nivåer, som alltså är oberoende den fasta fysiska materiens begränsningar.

Efter andra v-kriget var det som en "hinna brast" (som atombomben förmodligen var en signal för,men inte själva orsaken i sig).
Kanske detta var ett planetärt "skydd" som inte längre behövdes, som då upplöstes. Ungefär som ett slags mellanskikt mellan världar eller nivåer i planetens övriga höljen.
Planeten har ju sina kollektiva höljen (kroppar) precis precis som människan har det på sin nivå. Dessa höljen är egentligen de olika planetvärldarna som vi alla ingår i.


Därför kanske det är något "extra" för allmänheten denna gång när Svahn säger sig vara svarslös? Han vet faktiskt inte vad detta är på filmen, tillstår han.
Dessa flygande farkoster påminner också om de som har setts vid platser där sädefältscirklar har uppstått (se mer nästa inlägg)
Se filmen här.


Frågan är om vi förstår vad "rymden" är?
Vad vår egen planet är?
Om det kanske är så i mycket större utsträckning än vad vårt mänskliga sinne kan omfatta, att även rymden är ett väsen?

Och att olika planeter och solar i denna rymd har alla sin högt utvecklade nivå med livsformer som vi dock inte kan se eller uppfatta med vår fysiska syn, ännu.
Att vi deltar i en enorm väldig enhet av olika världars utbyten och utveckling där vår planet bara är en liten, liten del...


© CMM Nya Tiden, sept 2009.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar