tisdag 1 september 2009

Massvaccinering - för hälsa eller dolda motiv?


Vad är det som gör att myndigheterna vill att alla ska massvaccineras?
Jo, de tror förstås till 90 % att de gör den bästa av goda gärningar. De övriga 10 %...tja, det är en annan sak. Kanske det ligger väldigt starka ekonomiska drivkrafter bakom som vill ha tag på de stora pengarna i potten. Eller är det bara ett skäl på ytan? Varför vill man experimentera med människomassor?

Därför tycks det finns en rad faktorer som inte är genomtänkta med i spelet, även hos allmänna läkarvården, sociala myndigheter, regeringsorgan osv.

Detta kan bli en verkligt tuff lektion för många i västvärlden, kanske överallt i världen, att inse hur myndigheterna verkar styras av vissa intressen som inte vill ha några frågor, inga reflektioner, bara köra på med ensidig information och styra människors handlande. Och myndigheterna följer tydligen snällt med i ledbandet.

Fortfarande är ju vaccinet och dess effekter inte utrett eller undersökt. Vi vet inte vad det innehåller. Vi ska bara tro på att det är bra. När det redan är så mycket diskussion och tvivel angående vaccinering överlag. Men det gäller förstås i mer "alternativa" kretsar. Eller?

Många människor kan uttrycka irritation eller missmod när samtal eller information om bakomliggande motiv dyker upp som speglar hur myndigheter i vissa fall tycks styras av negativa influenser. Alla vill gärna tro, och tror också i de flesta fall, att myndigheterna "vet bäst", kanske speciellt när det gäller sjukdomar, mediciner.

Och så är det ju också. De flesta människor är hyfsat "goda", om än inte så medvetna om sin eller livets större utveckling. Men ändå, många har "hjärtat på rätta stället" och vill väl.
Samtidigt är många okunniga och ovilliga att se flera perspektiv av vad som påverkar mänskligheten i vår tid. Det är inte konstigt, för det ligger i sakens natur, att dessa bakomliggande, ofta mer "osynliga" influenser utnyttjar eller också bidrar till att skapa de illusioner som vi som mänsklighet påverkas och drabbas av. Detta sker ofta på ett massplan.

Ändå handlar det förstås om människor - i en kedja av ansvar och maktpositioner; politiker, affärsmän, ansvariga inom myndigheter, journalister m fl grupper. Dessa led av vanliga människor måste vakna upp mer, orientera sig på nya sätt, lyssna mer på det egna förnuftet, våga stå upp för det de tror på som verkligen gynnar mänskligheten. De kan inte bara ta beslut efter kortsiktighet, ekonomiska fördelar, kanske även på grund av direkta lagbrott.

Jag ska försöka återkomma till denna aspekt i en annan artikel senare, om hur vi kan förstå detta på en rad olika sätt, bl a genom hur vår världs fysiska materia också påverkas av det som brukar kallas för "maya", Dvs den typen av fysisk illusion som är osynlig men ändå kännbar.Den har varit känd i mycket lång tid som ett fenomen i vår värld som ett allmänt österländskt andligt begrepp, men aldrig egentligen genomlyst som ämne, utom i den genuina, moderna esoteriska kunskapen.


Några tips på allmänna hälsomedel som förebygger/motverkar infektioner och influensa (och sjukdom överlag):

- D-vitamin - Solens "egna" vitamin. Ofta varnas för att överdosering av D kan vara hälsovådlig (av mildare slag ändå). Dock visar flera uppgifter att det går att ta mycket mer D än vad som rekommenderas till vardags. En källa (Dr. Heaney) anger 4000 IE, en annan 2000 IE (hallbarhalsa.nu). Pröva försiktigt och undersök själv.

- C-vitamin - Egen inre impuls. Alltid bra i vilket fall.

- Syrepreparat - Syret sägs ta kol på både virus och bakterier. Ofta är syresättningen dålig hos den moderna människan, menar många hälsokunniga.

- Motion, hälsa, bra kost - Frisk luft och rörelse stärker etern (den egentliga bakomliggande hälsaofaktorn), liksom bra mat och förstås alla slags vitaminer, mineraler, alger m m.

- Kärlek, glädje, vila, balans - Alltid stärkande för alla delar av människan.

- Meditation, inre inkoppling, högre energier - Stärker eterhöljet och påverkar hela människan på positivt sätt. Meditation för nybörjare ska ske under måttliga doser, hellre ofta och kortare stunder än långa pass. Meditation kan vara av många olika sorter, den som rekommenderas här är främst den själsliga, inte "försvinna bort" med mantras eller andningsövn.

- Odla självständigt, konstruktivt tänkande - Att frigöra sig från det kollektivas lägre inflytanden (utan att skapa separation eller negativ isolering). Tänkandet påverkar mer än vad den etablerade forskningen hittills förstått. Högre tankar bidrar också "god miljö" för alla. Tankar sprider sig och har kraft. Alltså bör vi reglera vårt tänkande och bejaka det som är livsstärkande och uppbyggligt för oss själva och för andra.




Några röster (av många) som är kritiska till massvaccineringsprojektet:

"Dumdristigt experiment" - På andra sidan havet, i London, arbetar Dr. Richard Halvorsen. Han har specialiserat sig på barnvaccinering och eftersom denna influensa slår hårt bland annat mot barn kände han ett stort behov av att få framföra sin åsikt.
- Att vaccinera de största riskgrupperna kan vara motiverat, men inte utan att informera om osäkerheten kring vaccinets säkerhet och effektivitet. Att vaccinera en hel population skulle däremot vara ett enormt och dumdristigt experiment, utan vetenskaplig grund, säger han till tidningen Times Online." Nyhetskanalen.se/TV 4

"Vad beror obalansen och hysterin på? Varför ställs motfrågorna bara i marginalen? Eller för att börja helt krasst: vilka tjänar på att vi blir skraja och okritiska? Det finns framför allt två grupper som har mycket att vinna på att nya utbrott av influensa beskrivs i så dramatiska och oroväckande termer som möjligt: de som säljer vaccin och de som säljer rubriker; läkemedelsbol agen och medierna.” Ola Nordebo, politiks chefred, Västerbottnens Kurien (blogg)

"I svininfluensautbrottet 1976 i USA, en influensa som också förutspåddes bli en pandemi dog en person av influensan, trehundra dog av vaccinet. Men jag måste beundra läkemedelsindustrins lobbyister som fått vår regering att köpa in ett vaccin som inte är beprövat som vi inte vet biverkningarna av. Det innehåller dessutom det i Sverige numera förbjudna kvicksilverpreparatet Tiomersal. Astrid Boman, 24/7 09, blogg

"Sverige har beställt 18 miljoner doser vaccin och enligt landstingspolitikern och läkaren Lasse Petterson i Östergötland helt onödigt. – Jag tycker att man har, från både myndigheter på hög nivå och från media, haussat upp det här och närmast skrämt upp befolkningen för det här. För att det är ändå en sjukdom som inte är så förskräckligt allvarlig. Och det är många andra sjukdomar och och många andra som också behöver resurser." Ekot i Malmö, 13/8 09



© CMM, sept 09.

2 kommentarer:

  1. Ja, jag läste precis om vilka otroliga pengar det rör sig om i DN.(http://www.dn.se/ekonomi/tjanar-pengar-pa-svininfluensan-1.943196) ! Siv

    SvaraRadera
  2. Tack för det Siv! Ja det tycks vara väldiga summor. Och nu finns det tydligen än mer graverande bakgrund som kommer fram vad gäller läkemedelsbolagens hantering och dolda syften.

    SvaraRadera