måndag 23 november 2009

Massvaccinering skapar konflikter och förlamning - skådisen Jim Carey uppmärksammar problemet

Ni kanske minns att jag i ett tidigare inlägg om massvaccineringsfrågan nämnde en kvinna som omtalades på Youtube, att hon blev akut förlamad av vaccinet, och många hånade henne för de trodde det var en bluff, ett skämt.
Tyvärr visade det sig inte vara det.

Och nu har flera sådana fall kommit fram, även om myndigheterna tycks vilja försöka dölja det? Ett sådant fall kom till min kännedom genom en god vän till oss som berättade att en dagischef på deras daghem först gått ut näranog hysteriskt med "krav" på att alla ska vaccinera sig. Vår vän hade redan tagit beslut om att inte göra det och har förstås all rätt att ha det beslutet för sig själv.
Bara det i sig var ju anmärkningsvärt. Men sen handlade det också om det rabalder som tycks råda på detta daghem centralt i Stockholm, som ett exempel bland förmodligen otaliga ställen runt om i Sverige där denna massvaccinations hysteri slår blint. Här blir nämligen föräldrarna arga på varandra också, berättade vår vän, de som vill att alla ska vaccinera sig och de som inte vill det. Man undrar, sade vår vän, vad det är frågan om?

Ja, vilken tid vi lever i. Eller snarare, vilken tid lever vi i egentligen - ? Det låter som vissa krafter försöker återskapa olika former av kollektivt förtryck, där människor som t ex i gamla öststaterna ska "ange" varandra, skapa splittring, kaos, konflikter.

Men historien gick ett till varv. För sen fick plötsligt den här daghemskvinnan ett hemskt besked, att hennes mamma blivit förlamad, förmodligen pga av vaccinet som hon precis hade tagit. Läkarna spekulerade i att det kunde kanske bero på en "kycklingrätt" hon hade ätit annars....
Detta fall och flera andra verkar dock inte spridas i massmedia. Om det beror på tidningarnas ställningstagande eller sjukhusansvarigas mörkande av dessa uppgifter vet jag inte.

Här nedan en till film om kvinnan i USA som blev förlamad pga det man tror är enda förklaringen; vaccinet.
Och tydligen ställer Jim Carey upp och hjälper till.
(Här från Fox, denna kanal som kan vara mkt oseriös, men tycks i detta fall ha god grund)




En rad till angående massvacc; att flera jag pratat med som endera är från ett annat land (i Europa) eller som frekvent reser runt en del i Europa i arbete, berättar att det är endast i Sverige hysterin kring denna fråga hålls igång. I andra länder är det helt avstannat, om det alls var någon stor grej. Som en granne sade som kommer från Spanien, att många har haft den här ifluensan där men inga problem. Några har dött men de var redan allvarligt sjuka.
Som den här kvinnan också sade, att varje år dör ett antal människor i influensa som redan är sjuka, så har det varit länge.

Man bör undersöka och komma ihåg, att "influensa" är ett kollektivt smittoämne som man kan dra paralleller till "kollektiv på verkan".


© CMM Nya Tiden, nov 09

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar