måndag 26 oktober 2009

I vaccinets spår - frågorna hopar sig

Nu sprids nyheten och filmen om den unga kvinnan i USA som efter att ha tagit influensavaccinet blev partiellt förlamad med en rad olika dysfunktionella tillstånd. Det märkliga är att hon kan inte gå framåt, men dock baklänges. Hon kan knappt prata och har tydliga spasmer.
Filmen berörde mig starkt. Så makabert, efter att ha tagit vaccinet en helt förstörd kropp.

Läste på på nätet att chefred för den lilla fria nättidningen Source påstod att Aftonbladet ljuger om detta. Men en rad andra tidningar har samma nyhet idag och filmen ligger ute på youtube i flera format: http://www.youtube.com/watch?v=uR5p_bD3uLc
Det kanske ändå är ett hemskt skämt, jag vet inte. Det vore skönt, för kvinnans skull förstås.
Samtidigt - om det är sant... Vi får se om det blir ngn uppföljning kring detta.


Hur det än är med denna film vill jag inte bidra till att sprida skrämsel, åt något håll. Men uppenbarligen finns det en rad risker med vaccinet som endera medvetet tystas ner, eller så är det som jag tagit upp förut en så stark drivkraft av omedvetenhet som styr, så resultatet blir en sorts ”hjärntvätt” hos myndigheter och massmedia.
Är det möjligt att så många människor i ansvarsposition kan reagera med så starka skygglappar - eller är det en så genomarbetad mörkläggning? Båda verkar otroliga, samtidigt händer ju detta.

Se mina tidigare inlägg om massvaccinering:
(1 okt 09)
(29 sept 09)
(7 sept)
(1 sept)

Vi såg nyligen tv-debatten om massvaccination i programmet Debatt (nr 10, tors 22/10 09) http://svtplay.se/t/103450/debatt
Maria Larsson (kd), nuvarande folkhälsominister, var där och talade sig varm för allt behjärtansvärt med denna aktion. Hon fick senare en snabb fråga av Belinda Olsson, debattledare, som undrade över hur Larsson kunde tidigare ta så fel och gå ut i massmedia med uppgiften att tre små barn nyligen dött av influensan, när det egentligen var så att de hade dött av en bakteriesjukdom? Larsson skyllde på allmän tidspress. Kanske också allmän förvirring över vilka regler hon ska hålla sig till?

Detta är ett allvarligt övertramp, som samtidigt signalerade en av näranog otaliga märkliga och fördunklande uppgifter senaste tiden. Många av dessa tycks uttrycka att en sorts ”mörkläggning” pågår, något som också togs upp i debatten av en läkare från norrland, men som tystades ner fort.

Överlag tycks myndigheterna ha enorma svårigheter med att bemöta och respektera att alla människor inte har samma åsikt som de själva. Att människor inte vill ha ett expertvälde, speciellt inte när det gäller deras egen och deras barns hälsa!

Två äldre personer i Sverige dog nyligen alldeles efter de hade tagit vaccinet. Inget har ännu framkommit som påtalar att deras fall inte skulle ha med vaccinets skadliga biverkningar att göra, vad jag hört.
Dessa var också sjuka innan, vilket snabbt omtalades. Att flera som dött av influensan också varit allvarligt sjuka innan har framkommit först efteråt.

I Tyskland har det framkommit uppgifter att toppolitiker och även militären får ett annat slags vaccin, som inte har samma (riskfyllda) innehåll som det som ges till folket. Der Spiegel har rapporterat om detta. (http://www.andersnilsson.name/2009/10/tysklands-forbundskansler-far.html där finns också länk till Der Spiegel.
Vidare står: ” 
Spiegel rapporterar att det finns ett "öppet uppror" bland allmänläkare och barnläkare i Tyskland på grund av det giftiga vaccinet.”

Det finns mycket info på nätet om detta just nu. En sida där du kan läsa mer om problemen med vaccinet finner du hos Anders Nilsson och om de metoder som används för att övertyga folk om att detta handlar om hälsa:



© CMM, okt 2009

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar