torsdag 29 april 2010

Lite om högre energiers olika påverkan


Som jag brukar nämna så är det förstås väldigt olika för oss alla hur vi kan ta emot de högre energierna och vad de ger för effekter. Detta beroende på var vi befinner oss i vår egen inkoppling och i vår process av lärande och integrering.
En person i vårt nätverk ringde nyligen och frågade om jag hört att "alla hade det så tufft nu". Jag sade att jag inte kände så just nu, men förstås förstod hur han menade. Så kan det verkligen vara.

Många tror, speciellt i början av ett uppvaknande eller i en längre energiprocess, att energierna bara är "upphöjande" eller "kärleksfulla" på ett mer "mänskligt", varmt och mjuk sätt. Och att om de inte är det så är det något "fel. Endera på energierna, eller på dem själva.

Så behöver det förstås inte vara. Alla de högre energierna bygger på kärlek, enhet, god vilja osv. Det är deras grund.
Vissa energier och vissa faser är sådana att de upplevs som mjukare, mer varma osv.
Men ofta för den som går djupare in i dessa omvandlingar blir effekterna också tuffare, mer påträngande, mer ihärdiga och bearbetande.
De högre energierna drar nämligen upp obearbetat material inom oss. Dt är viktigt att komma ihåg och ha med sig.

Och alla dessa högre energier kommer genom vårt eget själsmedvetande och ibland direkt därifrån.
Denna energi kan i sig vara så stark, så ljus och så kärleksfull att många kan tro att det är ett annat väsen som står bakom, som de kanske läst om, eller fått höra från ett medium osv. De kanske kallar detta för en "ärkeängel" eller en "gud" eller en stor lärare av något slag.
Och så kanske de inte tänker på eller vet om att deras egen själsmedvetenhet är så enormt stor och kraftfull i sig.


© CMM Nya Tiden, apr 2010

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar